diumenge, 15 de gener del 2012

Ludoteca en família

La Ludoteca en família és un segona proposta familiar que us volia fer arribar. Estar adreçada a famílies amb infants de 0 a 6 anys i es presenta com un espai de trobada i relació, possibilitant un ambient lúdic i tranquil, on l'infant i l'adult poden jugar plegats i relacionar-se amb d'altres famílies.

Alguns dels objectius  principals són: promoure el temps lliure compartit en família i donar importància al joc com a valor educatiu.

La manca d'espais lúdics i recursos específics per la infància i la pèrdua d'espais comunitaris al carrer, fan necessaris els serveis com la Ludoteca. Avui en dia, a més de la manca d'espai per al joc s'hi afegeix la manca de temps per jugar en família, en part com a conseqüència de la poca conciliació familiar. Per això és tan important trobar un estona a la setmana per compartir moments de joc i relació.

 

Coneixieu aquesta proposta? Si teniu la sort de participar en algun projecte com aquest estaria molt bé que ens puguéssiu fer arribar les vostres vivències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada