dilluns, 2 de gener del 2012

Comencem!!

Un dels objectius principals d'aquest blog és reflexionar i ser conscients de la importancia que tenen els primers anys de vida de l'infant, en els quals es genera tota la nostra materia prima, aquella que ens defineix i ens fa crèixer davant les adversitats. I sense dubte una de les peces claus per a aquesta primera etapa és la família. 


Tanmateix, aquest espai virtual, també es vol caracteritzar pel fet de ser un lloc de trobada familiar i obrir les portes i les finestres cap al coneixement d'espais que poden complementar l'escolarització en escoles bressols o de primària i que us poden donar un recolzament en aquesta primera etapa.

L'Espai Nadó, l'Espai Familiar i la Ludoteca en Família seran les propostes que se us presentaran dins d'aquest bog. A més també podreu conèixer activitats per fer en família i intercanviar recursos i inquietuds en aquest viatge que  acaba de començar.


Ara si que podem obrir oficialment el blog. Espero les vostres aportacions!

1 comentari:

  1. Hola, com a mestra considero que aquest blog és de gran utilitat per a les famílies, per tal de compartir recursos i experiències. Ànim i continua endavant!

    ResponElimina