dimecres, 11 de gener del 2012

Taller sobre l'art a la paret

Famílies!,
recordeu que aquest diumenge dia 15 podeu gaudir d'una activitat en família a la Fundació Miró de Barcelona. Allà us espera el taller sobre l'art a la paret, realitzat per l'Associació Experimentem amb l'art (http://www.experimentem.org)

Sovint ens sorprenen  pintures a les parets, grafits. Des de les manifestacions del l'art rupestre, el mur ha estat un vehicle privilegiat per expressar-se. L'activitat permet explorar aquest vessant de l'art dels nostres dies. Els participants realitzaran d'una manera col·lectiva una obra de gran format i les aportacions particulars seran integrades en el conjunt com els maons d'un mur en constant transformació. I es que no hem d'oblidar que qualsevol suport potser vàlid per expressar-se i els infants tenen la necessitat de fer-ho constatment.
Si hi esteu interessats us heu d'inscriure prèviament ja sigui per telèfon o correu electrònic: 934 439 479/ programa.educatiu@fundaciomiro-bcn.org

3 comentaris:

  1. Com a mare de dos nens petits trobo aquesta secció del blog molt útil. A la meva parella i a mi ens agrada gaudir dels caps de setmana en família ja que entre setmana tots dos treballem. Continuaré consultant aquesta secció del blog per trobar noves propostes per realitzar amb els meus nens. Ánims!

    ResponElimina
  2. veig molt interesant la proposta de la pintura i art a la paret o d'altres espais no restrictius ni petits ni estandaritzats, ja que fomenten i fan creixer la imaginació i la creativitat dels nens. Seguire consultant aquest blog per veure i estar al dia de totes les propostes i idees a poder fer!
    gràcies per crear espais diferens i creatius.

    ResponElimina
  3. M'agradat molt aquesta secció del blog. Sóc monitora d'un esplai i per tant passo els meus caps de setmana envoltada de nens i trobo aquest espai un bon recurs per agafar idees per fer activitats amb els infants.

    ResponElimina